Bienvendo a "SÓLO SE QUE NADA SE", donde puede hacer preguntas y recibir respuesta de otros miembros de la comunidad.

Chris Madel Anton fotbollströjor

0 votes
Bixente Lizarazu är ganska bekant med tyska fotbollens karaktär. Den tidigare franska försvararen tillbringade nio årstider med Bundesliga-jättarna Bayern München och vann många troféer där.
Möjligheter finns. Tyskland avancerade till semifinalen och är planerad att träffa värdarna på Estadio Mineirao, Belo Horizonte, tidigt på morgonen. Vad är hans syn på Der Panzer? Lizarazu försöker förklara som anges i följande intervju.
Eventuella kommentarer om Frankrike slås ut i kvartfinalen?
Majoritetslaget förstärkte potentiella unga spelare. Men de billigt hönsfoder måste fortfarande lära sig. Så det är ingen överraskning om Frankrike förlorar till Tyskland The European Football.
Deschamps. Han rekryterade rätt spelare och ignorerade de som förtjänade att vara kvar hemma. Deschamps har hittat den idealiska kompositionen och han måste bygga den. Han är seriös vid VM. Men jag är säker på att huvudfokus ligger i European Cup. ' Beviset, han är så mycket att ta med nya talanger.
Kanske är det dags för fotbollsställ Tyskland till titeln, speciellt för spelare som Lahm och Schweinsteiger. I de senaste tävlingarna hamnar de alltid i de sista rundorna. Om det tyska försvaret är konsekvent har de möjlighet att vinna VM.
Tyskland har förmågan att välja en seger trots att den spelar bra och fungerar bra i viktiga matcher. Förståelsen i truppen är också hög eftersom den har samlats i många år. Frånvaron av Marco Reus, som jag misstänkte skulle orsaka messi tröja barn problem, var inte så märkbar.
Han jobbar så nära som möjligt. Tyskland tillämpar nu attraktiv fotboll. Jag blir ofta road när jag ser dem i aktion.
En match som inte är mindre intressant. Nederländerna tror jag är värt att intensifiera efter att dominera i 120 minuters duell mot Costa Rica, även om taktiken hos Tim Krul är modig och genial. Medan Argentina visar erfarenhet att bli av med Belgien, som Tyskland när Frankrike.
http://www.terapiapostoncologica.it/?p=186134
http://hashala.co.il/UserProfile/tabid/57/userId/6069747/Default.aspx
http://www.mieszkaniesopot.pl/user/profile/1410452
http://vryheidclassifieds.co.za/author/alfredboase/
http://www.nosurrender84.de/index/users/view/id/646216
http://www.kullshy.com/user/profile/4193
http://usachinatraining.com/Default.aspx?tabid=61&UserID=1887268
http://www.scmea.com.au/online/viewtopic.php?f=1&t=2200
asked 6 days ago by DomingoQ3266 (140 points)

Please log in or register to answer this question.

...